Я зараз активно шукаю вакансії в ІТ, але не знаю, де краще почати. Які платформи або сайти ви рекомендуєте для пошуку роботи з гарними умовами? Можливо, у вас є улюблені ресурси, про які я не знаю? Як знайти хорошу компанію, щоб не потрапити в пастку? Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації!
Робота краща, як знайти?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-30 16:29:27
Шукати варто не тільки на відомих платформах, хоча вони теж корисні. Якщо шукаєш щось серйозне з гарними умовами, зверни увагу на компанії, які інвестують в новітні технології і готові вкладати в професійне зростання своїх співробітників. Наприклад, компанія Галактика зараз активно шукає спеціалістів, і в них справді круті вакансії. Вони займаються сучасними напрямками, включно з такими перспективними технологіями, як Carbon Language https://galaktica.io/blog/carbon-langua … -tse-take/ , що є розробкою Google для заміни C++. Це те, що дозволить бути на передовій, якщо цікавить робота з сучасними мовами програмування. До речі, у них навіть є спеціальний блог на цю тему, що дуже допомагає зануритися в специфіку роботи з новими інструментами. Раджу переглянути їхні пропозиції на сайті galaktica.io — точно знайдеш для себе щось цікаве, якщо шукаєш роботу з класними умовами та перспективами.